Pure Digital - het digitale printevent voor de creatieve gemeenschap

De locatie

RAI Amsterdam
Hall 12, Entrance C
Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Dankzij de uitstekende locatie in Amsterdam City en de nabijheid van Amsterdam Schiphol Airport is RAI Amsterdam een van Europa's meest aantrekkelijke en innovatieve conferentie- en expositiecentra.
Het is ideaal gelegen in Amsterdam, een van de creatiefste hoofdsteden van Noord-Europa, waardoor Pure Digital kan profiteren van de levendige gemeenschap van 40.000 creatieve bedrijven in de stad.

Pure Digital vindt op dezelfde locatie plaats als Building Holland, hét toonaangevende event voor de bouwsector dat door 15.000 architecten, interieurontwerpers en productiebedrijven wordt bijgewoond. Het biedt een relevant publiek en een toegevoegde waarde voor bezoekers van beide evenementen.
 
Raadpleeg het gedeelte Reizen & Hotels voor een routebeschrijving en hulp bij het regelen van uw accommodatie.
 

Data en openingsuren

Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. Wij adviseren u zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. U kunt als uitgangspunt met de routeplanner navigeren naar: Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam.

Vanuit de richting Rotterdam / Den Haag

U rijdt via de A4 richting Amsterdam, voorbij Schiphol Airport. Na ongeveer 10 km neemt u de afslag 9. Bij de stoplichten gaat u naar rechts en u volgt de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Vanuit de richting Utrecht / Amersfoort

U volgt de borden A10 Den Haag en u neemt de afslag 9. Bij de stoplichten aangekomen, gaat u naar rechts en u volgt de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Waar kan ik parkeren?

RAI Amsterdam beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. U kunt voor Building Holland P1, P2 en P3 aanhouden. De openingstijden van de parkeergarages zijn van 07:00 tot 24:00. Parkeren is op eigen risico.
Tarieven: een parkeerkaart kost € 18,00 per dag. Motoren parkeren gratis.

Met het openbaar vervoer

NS Station RAI bevindt zich op het traject tussen station Duivendrecht en Schiphol en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Vanaf het station loopt u in enkele minuten naar RAI Amsterdam. Informatie met betrekking tot routes en dienstregelingen vindt u op www.9292.nl of op de NS Reisplanner.

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het tram-, metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Tramlijn 4 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.

Vanaf station Amsterdam CS

Met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein) of met metrolijn 51 richting Westwijk (halte station Amsterdam RAI).
Vanaf station Amsterdam Amstel

Met metrolijn 51 (halte station RAI Amsterdam), met bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein) of met bus 62 richting Lelylaan (halte Europaplein).

Vanaf station Amsterdam Sloterdijk

Met metrolijn 50 richting Gein (halte station RAI Amsterdam).

Vanaf station Amsterdam Duivendrecht

Stoptrein richting Schiphol (halte station RAI Amsterdam) of metrolijn 50 richting Isolatorweg (halte station RAI Amsterdam).
Vanaf station Amsterdam Lelylaan

Met bus 62 richting Amstelstation (halte Europaplein).

Vanaf station Amsterdam Zuid / WTC

Met bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein) of met metrolijn 50 richting Gein (halte station RAI Amsterdam).

In de tram en bus kunt u een GVB 1-uurkaart kopen (alleen wegwerpkaart). Dit kaartje kunt ook kopen bij de GVB Tickets & Info balies en bij de verkoopautomaten in de trein en/of metro stations. Met dit kaartje kunt u 1 uur reizen op alle GVB tram-, bus- en metrolijnen.


Verblijf

Hotelovernachting

Een bezoek aan Building Holland kan met de vele activiteiten en netwerkmomenten al snel uitlopen tot in de avond. Wilt u 's avonds liever niet terug naar huis rijden om de volgende ochtend weer op tijd op de beurs of een andere afspraak te zijn? Of komt u van ver en wilt u uitgerust uw bezoek aan Building Holland starten? Boek dan een hotelovernachting in de buurt van RAI Amsterdam.

Via deze website (in beheer van RAI Amsterdam) kunt u tegen een scherp tarief een hotelovernachting boeken, u kunt een keuze maken uit diverse hotels nabij de RAI.

Restaurants

Wilt u na de beurs nog ergens een hapje eten? In de nabije omgeving van de RAI Amsterdam zijn diverse eetgelegenheden o.a.:

Kijk voor meer mogelijkheden op www.iens.nl