DIGITAAL PRINTEN VOOR ELK INTERIEUR

sierkussens.jpg

Het is nu mogelijk: on demand textiel printen voor resellers. Heb je altijd al een 'limited edition' of 'tussen'-collectie willen lanceren? Dit is je kans! Of ben je projectinrichter of een architect en wil je stoffen printen voor jouw project? We hebben meerdere stofkwaliteiten voor verschillende toepassingen.

Probo maakt on demand textiel printen mogelijk voor resellers. De Durst Alpha textielprinter brengt digitaal printen voor de interieurmarkt dichtbij. Na een intensief testtraject hebben we een paar prachtige stofkwaliteiten toegevoegd aan het assortiment. De stoffen zijn specifiek gericht op de interieurmarkt. 

De voordelen voor jou op een rij:

Printbreedte: De Durst Alpha kan stoffen printen met een maximale breedte van 320 cm. De breedte van het huidige stoffen assortiment ligt tussen de 280 – 300 cm. De stoffen zijn hierdoor uitermate geschikt voor kamerhoge gordijnen. Mochten de ruimtes hoger zijn dan is dit geen probleem. De meeste stoffen zijn technisch draaibaar.

Lichtechtheid: Door het gebruik van pigmentinkten is de lichtechtheid waarde uitzonderlijk hoog. Namelijk 6 of hoger! Dit geldt zowel voor de Probo katoen- als polyester stoffen en bij vol geprint vlak.

sorento-stof.jpg

Gordijnen met prints: Sorento stof Sorento stof:

Duurzaam en milieubewust: Wij printen on demand. Dit betekent dat we alleen de benodigde metrages printen die onze resellers bestellen. Verspilling is dus verleden tijd. Daarnaast is het uitwassen van de stoffen na het printproces overbodig. Na het print- en finish procedé kunnen de stoffen direct worden verstuurd. Dit reduceert aanzienlijk het verbruik van water in tegenstelling tot veel andere print-, druk- en/of verfprocessen. De pigmentinkten zijn daarnaast op waterbasis wat volledig milieuvriendelijk is.

Voorraadopname is verleden tijd: Doordat er snel on demand geprint wordt is voorraadopname minder noodzakelijk. Dit betekent minder risico en kostenreductie t.b.v. voorraad.

Stoffen assortiment: We hebben momenteel een aantal basisstoffen waar on demand op geprint kan worden. De samenstelling van de stoffen bestaat uit 100% PES of 100 % COT. De stoffen zijn zorgvuldig geselecteerd en geschikt voor verscheidene interieurtoepassingen als gordijnen, vouwgordijnen, placemats, tafelloper, sierkussens en decoratieve meubelen e.d.

Heb je altijd al een duurzame ‘limited edition’ of ‘tussen’-collectie willen lanceren? Of ben je projectinrichter of architect en wil je stoffen printen voor jouw project? Dit is allemaal mogelijk! We hebben meerdere stofkwaliteiten voor verschillende toepassingen. Daarnaast worden er binnenkort nog een aantal FR (Fire Retardant) kwaliteiten aan het assortiment toegevoegd. Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op, bezoek Probo.nl of vraag een Probo account aan

Team Probo: Jannemiek Douma, Jenny Kloosterman en Mirjam Klunder,

Team Probo: Jannemiek Douma, Jenny Kloosterman en Mirjam Klunder,