Ga er maar eens goed voor zitten!

jordy_de_jong.png

door Jordy de Jong - Online Marketeer bij Probo

Sneller, beter en meer, dat willen we allemaal in de printindustrie. Iedereen is op zoek naar de laatste innovaties in print, vlot en betrouwbaar geleverd. Probo ontwikkelt deze innovatieve oplossingen voor jou en jouw klanten. En nee, daarin willen we niet op jouw stoel gaan zitten. Jij kent immers jouw klanten en weet het beste waar ze behoefte aan hebben. Op basis van co-creatie zijn we op zoek naar mogelijkheden om jouw onderneming te versterken. En daar worden we samen dan weer beter van!

Slechts één simpele muisklik
Jouw onderneming versterken klinkt leuk, maar we komen graag met concrete voorbeelden over hoe we dat doen. Dat begint bij Probo.nl, waar je toegang hebt tot het breedste assortiment aan printproducten. Hiermee kun je je klanten optimaal bedienen, de op maat gemaakte prints zijn slechts één muisklik van je verwijderd. Uiteraard bieden we scherpe reseller prijzen, zijn we erop gebrand om de hoogste kwaliteit te leveren en zorgen we dat het snel bij jou of jouw klant binnen is. Zodat jíj de sier kunt maken.

Keer op keer verrassend
Laten we maar eerlijk zijn: we houden allemaal van gratis. Met onze gratis verkooptools zit je dus zeker goed. We bieden onder andere templates en mock-ups aan in onze beeldbank. En met de Probo Colleges en inspiratie events blijft je kennis up-to-date. Dit zijn geen saaie sessies in stoffige collegebanken, maar prikkelende bijeenkomsten gevuld met praktische  informatie. Ga je liever zelf op onderzoek uit? Dan kun je je hart ophalen in de Probo Kennisbank. Met het advies en de antwoorden van het Probo-team in je achterhoofd kun je klanten blijvend verrassen. Bovendien geven we tijdens het Probo Festival op 15 juni een geheel eigen invulling aan verbindend samenwerken. Meer informatie hierover vind je op de Probo Festival pagina.

“Co-creatie genereren door creativiteit te stimuleren en communicatie te faciliteren.”

Reseller Café: flinke innovatie - grote transparantie
Samen beter worden betekent ook een basis bieden voor een een transparante samenwerking. Als fulfilment partner voor uiteenlopende resellers beschikken we over een breed netwerk. We willen iedereen de kans geven om hiervan gebruik te maken, ook tijdens Pure Digital. Ons Reseller Café is een podium voor resellers om zichzelf te presenteren en in gesprek te gaan met potentiële relaties; een creatieve ruimte waar gelegenheid is voor creativiteit met als doel samen nieuwe ideeën en contacten op te doen.  

Daarnaast laten we je tijdens Pure Digital graag zien waar we staan op het gebied van de nieuwste noviteiten. We willen er nog niet teveel over zeggen, maar het heeft te maken met een verrassende muurbekleding. In de stand is ook te zien wat we samen met onze partner Motiflow voor je kunnen betekenen op het gebied van textiel, zoals gordijnen en meubelstoffen, en andere interieuroplossingen.

Bezoek ons Reseller Café op standnummer 12.772. We horen daar graag waar we jou mee kunnen helpen. Een revolutionair of een simpel idee? Laten we samen het gesprek aangaan tijdens Pure Digital. Wij houden een stoel voor je vrij!

Jordy de Jong