Pure Digital is het nieuwe en unieke, digitale printevent voor de creatieve gemeenschap.

Pure Digital wil de kloof tussen de print- en de creatieve sector overbruggen door de innovatieve kracht van digitaal printen over te brengen naar de creatieve sector.

Pure Digital wil printbedrijven een springplank aanreiken om zo hun ware potentieel aan te boren en te verwezenlijken. Voor de creatieve sector wil de show een informatieplatform zijn over digitale printproductie en de waarde ervan voor nieuwe toepassingen - of dit nu voor interieur, retail of verpakkingen is.

De exposanten zijn fabrikanten van digitale printers, leveranciers van digitale printdiensten, materiaalfabrikanten, inktfabrikanten, softwareleveranciers, ... Een veelzijdige mix die het potentieel van digitale print voor de creatieve industrie in de verf zet.

De bezoekers komen vooral uit de creatieve sector: ontwerpers, creative directors, interieurproductiebedrijven, oppervlakteontwerpers, printontwerpers, patroonontwerpers, merkmanagers, marketeers, marketingserviceproviders en creatieve printbedrijven.

Pure Digital zal toepassingen en technologieën tonen voor de digitale productie van interieurinrichting, retail- en hospitality-omgevingen, innovatieve verpakkingen en geïntegreerde marketingcampagnes.

Pure Digital vindt plaats op dezelfde locatie als Building Holland, een event dat wordt bijgewoond door 15.000 professionals uit de bouwsector, waaronder architecten en interieurontwerpers. Pure Digital loopt van 17 - 19 april 2018 in Hal 12 van de RAI in Amsterdam.